Väsyttää, yrjöttää ja turvottaa. Energia ei riitä mihinkään ylimääräiseen. Onko tuttu tunne? Tällä kertaa kyseessä ei ole syysmasennuksen poikanen eikä krapula vaan raskaus. Odotamme perheeseemme tulevaksi uutta perheenjäsentä! Tieto tuli yllätyksenä, joskin ei ihan shokkina: "näin pian?"

Ruokalistat pitäisi tietenkin näyttää paljon terveellisemmältä kuin mitä näyttävätkään, mutta miehen KELA-korvaukset on edelleen "käsitelyssä". Tein kesällä kuukauden ihan oikeita töitä ja sen tuloksena saatu palkka meni enimmälti velkojen maksuun. Nyt olemme päässeet eroon yhdestä kokonaisesta kulutusluotosta ja toisesta on jäljellä enää n. 200€. Sen jälkeen on aika laskea pennit uudelleen jonoon ja päivittää budjettimme !

Tässä kuitenkin ruokalistaa tälle viikolle

ma: kanakeitto (sunnuntainen jämä)
ti: pohjois-afrikkalainen lihakeitto
ke: kanasalaatti ja joku lämmin leipä
to: pastaa ja jauhelihakastiketta
pe: hernerokka ja pannari
la: merellistä pizzaa (pakonomainen mielihaluni!)
su: joku lihapata

Tuo pohjois-afrikkalainen keitto on mieheni bravuuri, hän on muutenkin todella hyvä kokki. Ohjeet on hänellä päässä, eikä niitä voi laittaa paperille (olemme tätä yrittäneet, muttta tulos on aina se, että laitetaan sitä ja tätä, mitä kaapista löytyy ja mikä nyt milloinkin sopii minkäkin kanssa..) huoh. Minulla ei ole tuollaista lahjaa, joten tyydyn selailemaan netistä ohjeita joita muut ovat testanneet.