Tässä ja edellisessä kuussa on ollut, sanoisinko, melko tiukkaa. Miehen KELA-korvaus maksettiin vain osittain ja käteen jäävä summa oli 350 euroa normaalin 700:n sijaan. Plääh. Onneksi minulle maksettiin tässä kuussa vaatimaton kesälomaraha (himpun päälle 200€) ja näin saimme laskut maksettua eräpäivänään. Niihin minun ja mieheni sekä lapsemmekin rahat menivät kokonaisuudessaan.

Olemme keränneet lähikaupastamme puolen vuoden ajan Ykkösbonusta. Kas kummaa, bonukset pätkähtivät heinäkuun alussa postiluukustamme, summa oli kokonaiset 60 euroa! Yay! Loppukuun ruokalasku on hoidettu, tai ainakin siihen asti kun seuraavan kerran tulee lapsilisät.Olen joutunut nyt vinguttamaan VISAa suureksi harmikseni, sillä tarvitsin ruuan lisäksi myös uusia työvaatteita. Kesäkuun lasku tulee olemaan 197€.

Tänä kesänä emme lähde reissuun kuin korkeintaan mummolaan. Olen ottanut määräaikaisen pestin muutamaksi päiväksi viikossa ja toivon palkan riittävän luottojemme maksuun. Ilman niitä pärjäisimme huomattavasti paremmin.. kunnes seuraava kodinkone hajoaa..